Home Blog Coming soon: Splendor Flex

 

 

Om de Splendorfabriek nog aantrekkelijker te maken wordt er achter de schermen hard gewerkt aan Splendor Flex!

Splendor Flex is een concept dat bestaat uit flexibele werkplekken en diverse vergaderruimtes, die her en der in onze mooie fabriek gerealiseerd worden.

Zo wordt het vanaf voorjaar 2020 mogelijk om flexplekken te huren in de fabriek voor bijvoorbeeld een paar dagen in de week, of voor langere tijd, zodat je je eigen bureau en faciliteiten hebt. Mocht je op zoek zijn naar een bijzondere vergaderruimte; deze worden gecreĆ«erd in de ‘brug’ op de Gorterplaats; de ruimte waar je onder door loopt, schuin boven Locals Only.

De vergaderplekken zijn voor zowel huurders van de Splendorfabriek als bedrijven/particulieren van buitenaf te huren, en variƫren in grootte: van 5 tot 50 personen. De vergaderplekken worden modern ingericht met een knipoog naar de geschiedenis van de Splendor, en van alle gemakken voorzien (beamer/flipover/etc). Catering op niveau kan desgewenst verzorgd worden door Locals Only.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van Splendor Flex, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief op www.splendorflex.nl en blijf op de hoogte!

 

Vriendelijke groet,

 

De Splendorfabriek.

Splendor
talks