Home Blog Open dag Splendorfabriek 7 juni 2014

Open dag Splendorfabriek

7 juni 2014

Voordat we beginnen: noteer alvast in je agenda onder 7 juni 2014 ‘feestelijke open dag Splendorfabriek’. Waar? Aan de Sint Annastraat 198 in Nijmegen. Hoe laat? Tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

Meer dan 70 eenmans-bedrijfjes, kunstenaars en ondernemers tonen op Pinksterzaterdag hun passie en creativiteit. Van beeldende kunstenaars tot fietskoeriers, van meubelmakercollectief tot houtbewerkers. In de Splendorfabriek. Broedplaats van creativiteit. Tijdens de open dag zijn er hapjes en drankjes, verschillende workshops, exposities en activiteiten voor kinderen.
We nodigen iedereen in Nijmegen en omstreken van harte uit om een kijkje te nemen in de Splendorfabriek. Het belooft een leuke dag te worden!

De Splendorfabriek anno 2014 is een inspirerende en laagdrempelige verzamel- en ontmoetingsplek voor creatieve ondernemers. Een ongelofelijk verhaal als je je realiseert dat de oude Splendor gloeilampenfabriek in 1982 genoodzaakt was de deuren te sluiten. Nu, 32 jaar later, huisvest het voormalige fabriekspand een keur aan gepassioneerde ondernemers.

Timmerlui, autosleutelaars, kunstenaars, websitebouwers, interieur designers en vele anderen zorgen ervoor dat de Splendorfabriek in 2014 gonst van de ideeën en creativiteit.

Tijd dus voor een feestje! Er is van alles te zien en te doen. Voor jong en oud. Exposities, workshops, eten en drinken en activiteiten voor kinderen. Meer dan 70 ondernemers en kunstenaars tonen je graag waar zij elke dag passioneel mee bezig zijn. 7 juni. Pinksterzaterdag. Kom langs! Je bent van harte welkom.

Splendor
talks