Home Blog Splendor Trots!

 

 

Ongeveer een jaar geleden begonnen we met het verbouwen van een van de oude productiehallen van de Splendorfabriek. De bijna 100 jaar oude hal, waar vroeger de gloeilampen gemaakt werden, kwam na jaren van verhuur ineens vrij. Daar moest iets mee gebeuren vonden we, iets dat recht doet aan de monumentale status van het gebouw.

Het mooiste kantoorgebouw van Nijmegen maken, dat was het doel…

En zo geschiedde… Met een enthousiast team van bouwers zijn we aan de slag gegaan, met een lege hal als een leeg canvas.

Er komt nogal wat kijken bij het verbouwen van ruim 1100 vierkante meter aan oppervlakte. Electra, internet, isolatie, verwarming, luchtbehandeling, brandmeldinstallaties, lichtinval, etc etc, en alles met respect voor het verleden. Van matzwarte toiletgroepen tot gouden vergaderruimtes, en van daken vol zonnepanelen tot een bar inclusief brouwerij. Het zit er allemaal in!

Nu, een klein jaar later, is het dan bijna af. En het resultaat mag er zijn. We wisten al dat het bijzonder ging worden, vandaar dat de gehele hal al verhuurd was ver voordat deze opgeleverd zou worden, maar dat het zo mooi zou worden had niemand durven dromen. Een resultaat om trots op te zijn.

 

We durven met een gerust hart te stellen dat het mooiste kantoorgebouw van Nijmegen aan de Sint Annastraat 198 staat!

 

 

Splendor
talks