Home Blog We zijn open: Splendorflex!

Vanaf nu te huur; flexplekken en vergaderruimte aan de Sint Annastraat.

 

Ben je of ken je iemand die op zoek is naar een inspirerende vergaderplek? Kom gerust eens langs in ons mooie nieuwe kantoor aan de voorzijde van het pand. Ook als je gewoon benieuwd bent naar de plek, stap gerust even binnen.

De inspirerende ruimte met monumentaal uitzicht beschikt over 12 zit-sta bureaus, waaraan je ongestoord kan werken. Er is een keukentje om de hoek met koffie & thee, supersnel internet en je eigen postadres aan de Sint Annastraat. De werkplekken zijn te huur voor 1, 2 of 5 dagen in de week.

De eerste vergaderruimte is ook bijna klaar voor gebruik. Mocht je behoefte hebben aan een mooie vergaderplek, inclusief whiteboard, groot tv-scherm, tafelvoetbal, koffie&thee, dan is deze te huur vanaf heden. Per dagdeel of per uur, met korting voor huurders van de fabriek.

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan de vergaderruimtes op de Gorterplaats, boven Locals Only. Deze plekken zijn geschikt voor groepen van 10 tot 30 personen en worden geheel in stijl met de rijke historie van het pand aangekleed. De verwachting is dat deze rond maart/april te boeken zijn.

 

Meer informatie vind je op www.splendorflex.nl. De site is nog aan constructie onderhevig maar er wordt hard aan gewerkt!

 

Groeten, Splendorflex

Splendor
talks