Bent u op zoek naar een inspirerende flex werkplek of vergaderruimte? De Splendorfabriek leent zich uitstekend hiervoor!

Vanaf heden zijn er prachtige werkplekken met monumentaal uitzicht te huur in onze 100 jaar oude fabriek. Onder de noemer Splendorflex hebben wij een nieuw concept in het leven geroepen.

Flex Werkplekken

Bij Splendorflex kun je je eigen werkplek huren, voor 1, 2 of 5 dagen in de week. Je beschikt dan over je eigen elektrische zit-sta bureau en je kan gebruik maken van onze vergaderruimtes, het supersnelle internet en gratis koffie & thee. Bovendien heb je je eigen postadres aan de Sint Annastraat en ben je werkzaam in een bruisende en inspirerende omgeving met vele ondernemers. Kom gerust een dag proefzitten om te ervaren hoe fijn het werken is bij ons! Klik hier voor meer informatie.

 

Vergaderlocatie Nijmegen

Onder de Splendorflex-vlag vallen ook de gloednieuwe vergaderruimtes. Er zijn ruimtes van diverse afmetingen te huur, ideaal voor groepen van 2 tot 30 personen. Bent u op zoek naar een mooie ruimte voor een borrel, evenement, coaching- en trainingssessie, vergaderlocatie, etc? Zoek niet verder, maar kom gerust langs! De vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien, zoals snel internet, beamer, tv-scherm, luxe meubels en flipovers. Koffie- en luncharrangementen zijn ook mogelijk.

Zowel de flexwerkplekken als de vergaderruimtes ademen een comfortabele en luxueuze sfeer uit, maar wel met een duidelijke knipoog naar ons roemruchte en monumentale verleden als ruim 100 jaar oude lampenfabriek in het centrum van Nijmegen.

Kijk voor meer informatie, of om direct te reserveren, op splendorflex of kom gerust langs voor een vrijblijvende rondleiding!

 

Nieuw: Flex Kantoor!

Vanaf heden is het ook mogelijk om je eigen prive kantoor te huren, voor een dag of meer. Dit kantoor is uiteraard van alle gemakken voorzien, heerlijk rustig werken dus!

 

Conference Room Splendorflex


De Ideeenkamer Splendorflex


Splendorflex vergaderlocatie Nijmegen


De Boog flexwerkplekken

Home Werkplekken & Vergaderruimtes

Splendorflex

Inspirerende werkplekken & vergaderruimtes

Maatwerk

Heeft u andere, speciale wensen? Wij denken graag met u mee! Neem, contact op met Joris Joore voor het aanvragen van een offerte of boekingen:

 

Mobiel nr: 06-27618522
Email: info@splendorfabriek.nl